Over RiverStone

DE BAND

Word deel van de onvergetelijke ervaring met RiverStone, de rootsy groep die de harten van velen verovert! Deze zes getalenteerde vrienden, Mattijs, Martijn, Martin, Jelle, John en Bart, brengen een authentiek en akoestisch geluid dat je doet verlangen naar meer.

Geïnspireerd door de grootste namen in de muziekindustrie, vertegenwoordigd in genres als singer-songwriter, bluegrass, Amerikaanse en Ierse folk, creëren ze een unieke sound die je niet snel zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar de grootste hits of naar prachtig eigen werk, RiverStone weet altijd hoe zij het publiek moeten verrassen.

Sinds 2009 delen ze hun passie voor authentieke rootsmuziek op feesten, festivals en bruiloften en in cafés en restaurants, altijd met de bedoeling om de sfeer te verhogen en het publiek te laten meegenieten van de muziek. Word deel van deze memorabele ervaring en laat je meeslepen door de ongeëvenaarde sound van RiverStone!

DE MUZIEK

De muziek die wij spelen variëren tussen de grootste hits van de allerbekendste artiesten en prachtig eigen werk. Onze eigen muziek is het beste te beschrijven als “Roots” muziek.

Rootsrock of roots rock is een type rock dat teruggrijpt op de Amerikaanse muziektraditie, waaronder country, blues en folk. Soms wordt de term in een breder verband gebruikt, om ook Americana, vroegere rock and roll, countryrock en folkrock met traditionele Amerikaanse invloeden te omvatten.

We werken geregeld samen met andere artiesten en/of producers. Milan de Kruijk is één van deze professionals en tovert graag met onze creatieve uitspattingen. Voor zijn muziek, ga eens naar https://m.soundcloud.com/purplehaw